VERLEDEN

Angelo Mora opende in de bloeiperiode van de jaren zestig z’n werkplaats in Bergamo (bij Milaan). Het bedrijf bouwde snel een goede reputatie op in meer dan 50 landen. Angelo's passie lag achter het succes van het bedrijf: hij volgde zorgvuldig alle ontwikkelingen, van het oorspronkelijke idee voor een nieuw project tot het uiteindelijke product, ondersteund en bijgestaan ​​door zijn medewerkers. De basisfilosofie was om machines te bouwen om de catering branche te moderniseren. Angelo begon met het produceren van frituurpannen en volgde deze vervolgens met een lijn afwasmachines. Eind jaren negentig begon het bedrijf ook ijsmachines te produceren; het ontwierp vervolgens pasteuriseermachines en mengers. De kleine werkplaats die in 1968 werd opgericht, is sindsdien uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met twee productielocaties, en exporteert 70% van zijn productie. De kernwoorden van het zijn 'vooruitgang', 'creëren' en 'verbeteren'.

 

 

 

 

 

 

HEDEN & TOEKOMST

Angelo Mora leverde de eerste aanzet, en zorgde ervoor dat alle producten van het bedrijf sterk, robuust en duurzaam zijn. Deze aanpak blijft z’n vruchten afwerpen, en is voortgezet en bijgewerkt door volgende generaties. Traditie en ervaring plus een moderne visie betekenen dat het bedrijf investeert in onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de professionele was- en bakwereld. De kracht van het bedrijf ligt ook in zijn wijdverspreide, ervaren klantenservicenetwerk door zijn betrouwbare, trouwe distributeurs, die een sleutelfactor vormen als het gaat om totale klanttevredenheid. Een gegarandeerde 24-uurs levering van reserveonderdelen wordt mogelijk gemaakt door een automatisch magazijnsysteem, met robots, voor snelle orderverwerking. Er worden regelmatig cursussen georganiseerd om ervoor te zorgen dat alle medewerkers volledig op de hoogte zijn en blijven van nieuwe ontwikkelingen. Elframo investeert in mens en machine, met o.a. hightech metaalbewerkingsmachines, las- laser en snijrobots, is Elframo klaar voor de toekomst.

ELFRAMO IN NEDERLAND

Begin jaren ’90 haalde Levens Cooking and Baking Systems de Elframo vaatwasmachines naar Nederland, onder hun eigen private label Ecowash.  De MRC800 later K800 en K804 en K808 voorladers en doorschuivers werden succesvol in de Nederlandse en Belgische markt geïntroduceerd. Middel jaren ’90 zagen de Ecowash 804 en Ecowash 808 het levenslicht, tezamen met de eerste korven-transportmachines uit de ETE en ETS serie. Deze werd opgevolgd door de Ecowash 808-MKII. In 1997 rolde, de inmiddels iconische doorschuiver, Ecowash C44 van de band. Ook de Ecowash D40 en Ecowash D80 voorlader, de BD14 en BD22 glazenspoelmachines en Ecowash D120 pannenwasmachine zijn niet meer weg te denken uit grootkeukenland.

Tot 2008 leverde Levens Cooking and Baking Systems de Elframo vaatwasmachine oplossingen in de volledige breedte van de markt. Van de sportkantine tot het sterrenrestaurant, van de evenementen cateraar en bedrijfskantine tot de broodjeszaak en het tankstation. Zelfs voor het wassen van de 3D brillen bij een attractie in een attractiepark werd in 2002 een Elframo ET-020 korventransportmachine gemodificeerd.

Sinds 2006 zijn er verschillende bedrijven, door heel het land, die de distributie, de service, de onderdelen en het onderhoud van Elframo vaatwassers in Nederland verzorgen. Vanuit een joint-venture van twee van die bedrijven ontstond Elframo-Nederland.

Elframo-Nederland importeert, exclusief, Elframo vaatwasmachines en onderdelen, die voor en door het aangesloten netwerk van zelfstandige dealers en servicepartners worden gedistribueerd.

 

 

 

 

 

 

 

® copyright elframo-nederland.nl Two Bears Trading 2018

Elframo

Sinds 1968 producent van kwalitatief hoogwaardige professionele machines.

25 jaar in Nederland !

Waardering

4,5 van 5 sterren

"M'n Elframo vaatwasser laat me niet in de steek, ik heb er al vele jaren plezier van!"

Lees alle ervaringen

Voordelen

 Hoge Bedrijfszekerheid
 Lage Onderhoudskosten
 Zelfstandige monteurs

© 2018 - 2020 Elframo Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel